Vores mission og vision!

Vores mission skulle gerne afspejle det, vi er gode til og det vi gerne vil ud og missionere om, fordi det giver os en utrolig tilfredsstillelse at se andre vokse. For os handler det om, at få mennesker til at lykkes med det de laver samt finde de værktøjer, som skaber de største forandringer for den enkelte og virksomheden som helhed.

Vores Mission

at skabe glade og kærlige medarbejder, som lykkes med det de laver til gavn for helheden

Vores Vision

er ikke at være de største, men hele tiden at bestræbe os på at være med til at udvikle og hjælpe så mange mennesker og virksomheder til at finde glæden og kærligheden i det de laver og gør! Nedenfor ses de forskellige områder vi arbejder med og kan hjælpe jer indenfor:

  1. at lykkes med at skabe arbejdsglæde og mere kærlighed i virksomhederne
  2. at lykkes i fælleskab
  3. at lykkes personligt
  4. at lykkes overfor kunderne

Metoderne, Optimation anvender?

Vi har værktøjerne og arbejder med medarbejdernes bevidsthed; overbevisninger, tanker, følelser og adfærd på en humoristisk og engagerende måde, som flytter bevidstheden og fællesskabet som aldrig før.
Vi anvender meditation, mindfulness, NLPèn, Musikken, gruppeudvikling og den anerkendende tilgang. Her lægger vi bla. fokus på det, vi ønsker og udnytter det, som fungerer godt i dag og i fællesskab, finde nye tilgange og værktøjer til, hvordan vi skal ændre vores sind og adfærd, til det vi ønsker!

  •  

Synes du, vores udviklingsrejser rammer jeres udviklingspunkter, så lad os tage en uforpligtende snak og lad os se om vi skal rejse sammen!