At lykkes i fælleskab

Handler om, at kunne skabe enhed og en fælles retning, ud fra forskelligheder! Det handler om, at finde det fællesskab, den glæde og begejstring ved at udrette noget sammen, som gerne skulle være en del af virksomhedens overordnet vision, mission og strategi.

Hvor hjælper vi typisk vores kunder:

  1. Når I er en ny afdeling, som har brug for den rigtige start
  2. Når I har svært ved finde en fælles retning og mål for samarbejdet
  3. Når I har en dårlig performance
  4. Når I har svært ved at skabe en glad og udviklende stemning, samt fælles kultur for virksomheden
  5. Når I er lidt trætte og trænger til en saltvandsindsprøjtning
  6. Når dagligdagen præges af dårlig ledelse, intriger, personlige ambitioner, magt og uenighed

Hvad skaber vi for jer?

Vi skaber et fælleskab og får udnyttet jeres forskellige kompetencer til en velsmurt enhed. En enhed, som selv kan navigere, sætte en retning og udrette noget i fælleskab til gavn for virksomheden.

Metoderne, Optimation anvender?

Vi har værktøjerne og arbejder med medarbejdernes bevidsthed; overbevisninger, tanker, følelser og adfærd på en humoristisk og engagerende måde, som skaber de forandringer og udvikling til, at lykkes i fællesskab.
Vi anvender meditation, mindfulness, NLPèn, Musikken, gruppeudvikling og den anerkendende tilgang. Her lægger vi bla. fokus på det, vi ønsker og udnytter det, som fungerer godt i dag og i fællesskab, finde nye tilgange og værktøjer til, hvordan vi skal ændre vores sind og adfærd, til det vi ønsker! 

Har I brug for at lykkes bedre og skabe en solid enhed, så ring eller skriv til os. Vi er klar til at rejse sammen med jer!