At lykkes med at skabe arbejdsglæde!

At skabe arbejdsglæde og mere kærlighed, burde være en strategisk delstrategi og fokusområde i enhver virksomheds strategiplan. Arbejdsglæde kan ikke undervurderes, fordi det skaber fundamentet for alle andre resultater og er samtidig med til at skabe et stærkt og rodfæstet fundament i virksomhedens kultur.

Prøv engang at lukke øjnene og tænk tilbage på en arbejdssituation eller i et miljø, hvor du var rigtig glad.

 1. Hvordan var det at tage på arbejde?
 2. Hvordan var du overfor dine kollegaer?
 3. Hvordan var din måde at arbejde på?
 4. Hvordan håndterede du udfordringer og ansvar?
 5. Hvordan var du med til at skabe udvikling og løse problemstillinger?  

Tror vi er enige, ikke?

Det er derfor, glæden er fundamentet for alt udvikling og succes i virksomhederne og derfor, den er så vital at arbejde med!
Glæden som vi skaber, skal ikke kun være at hente en ekstra kop kaffe til kollegaen, men en glæde som skal kommer indefra og ikke kun ude fra. Dette ud fra en forståelse af, hvad glæden er for en størrelse, hvordan den skabes og ikke mindst vedligeholdes, ellers er det som at tisse i bukserne og giver desværre kun en kortvarig effekt.
At skabe mere kærlighed og arbejdsglæde er et udviklingsforløb, som handler om at arbejde med de overbevisninger, tanker, følelser, og den adfærd, som skaber danne arbejdsglæde i dagligdagen.
At skabe glæde er både en individuel og fælles beslutning, som kræver, at vi tør se på os selv og sine kollegaer med andre øjne og samtidig kunne være med til at støtte sine kollegaer i denne udviklingsproces

Det fantastiske ved glæden er?

 1. At den smitter ikke kun af på jer selv, men på alle medarbejdere i virksomheden, kunderne og i jeres privatliv
 2. Den koster ikke noget, men når den gives, kommer den mangefold igen
 3. Når vi er glade og trygge, tør vi at involvere og udvikle os
 4. Vi bliver automatisk mere kreative
 5. Vi bliver automatisk mere hjælpsomme
 6. Når vores tanker og følelser er i det rigtige flow, sker der mirakler
 7. Vi har mere overskud og rummelighed til at forstå og hjælpe andre, til at få del i denne glæde
 8. etc.. 

Metoderne, Optimation anvender?

Vi har værktøjerne og arbejder med medarbejdernes bevidsthed; overbevisninger, tanker, følelser og adfærd på en humoristisk og engagerende måde, som flytter bevidstheden og fællesskabet som aldrig før.
Vi anvender meditation, mindfulness, NLPèn, Musikken, gruppeudvikling og den anerkendende tilgang. Her lægger vi bla. fokus på det, vi ønsker og udnytter det, som fungerer godt i dag og i fællesskab, finde nye tilgange og værktøjer til, hvordan vi skal ændre vores sind og adfærd, til det vi ønsker!