Personlig udvikling og coaching

Vores egoer bruger oceaner af tid og ofte søvnløse nætter på problemstillinger, som vi ofte ikke kommer videre med. Problemstillinger som vi har stået i - igen og igen, bare serveret på forskellige måder, men ofte med de samme resultater.

Vi har så mange historier om hvem vi er, hvem vores kollegaer og medmennesker er og hvordan verden ser ud. Disse historier danner baggrund for vores tro og overbevisninger og for vores måde at se og handle ud fra. Vi kommer ofte til de samme resultater, bare serveret på anderledes måder, fordi vi ikke har de rette redskaber, eller bare ikke kan se andre muligheder og løsninger!

At lykkes personligt, er ofte et individuelt forløb. Men kan også udføres i mindre grupper. Varigheden er også individuel og det er derfor op til den enkelte og processen, at vurdere hvor meget der er behov for.

Optimation får mennesker til at lykkes, indenfor følgende områder:

Vi giver coaching, rådgivning og underviser indenfor specifikke virksomhedsmæssige og personlige problemstillinger herunder:

  1. Personlige og ledelsesmæssige udfordringer, af enhver art!
  2. Salgsmæssige udfordringer!
  3. Samarbejdsmæssige udfordringer!
  4. Konfliktsituationer!
  5. Selvfølgelig en kombination af ovenstående 

Metoderne, Optimation anvender?

Vi har værktøjerne og arbejder med medarbejdernes bevidsthed; overbevisninger, tanker, følelser og adfærd på en humoristisk og engagerende måde, som skaber de forandringer og udvikling til at lykkes.
Vi anvender meditation, mindfulness, NLPèn, Musikken, gruppeudvikling og den anerkendende tilgang. Her lægger vi bla. fokus på det, vi ønsker og udnytter det, som fungerer godt i dag og i fællesskab, finde nye tilgange og værktøjer til, hvordan vi skal ændre vores sind og adfærd, til det vi ønsker! 

Vi coacher og rådgiver på alle niveauer - lige fra executive coaching, til medarbejderen som har brug for et skub i den rigtige retning.