Palsgaard træ

Palsgaard træ en del af Palsgaard gruppen og Consenta Holding. Der er mange udbydere af ”forandringsprocesser” og kompetenceudvikling på markedet. Mange små og mellemstore konsulentvirksomheder, der vil ”hjælpe” virksomhederne – konsulentvirksomheder, der vil sælge netop deres ydelser.

 

Vi har brugt Optimation til leder- og salgsudvikling m.m.

Derfor valgte vi Optimation:

Der er mange udbydere af ”forandringsprocesser” og kompetenceudvikling på markedet. Mange små og mellemstore konsulentvirksomheder, der vil ”hjælpe” virksomhederne – konsulentvirksomheder, der vil sælge netop deres ydelser. Det forholder sig bare sådan, at kun få konsulentvirksomheder, i lighed med Optimation, formår at slå igennem med et solidt produkt, der specifikt tilpasses virksomhedens ”udgangsposition”.

Vi valgte Optimation, fordi vi lige fra starten kunne fornemme Optimations 100% oprigtige interesse for virksomhedens behov for kompetenceudvikling og store strategiske udfordringer. Optimation har en ydmyg tilgang til virksomheden, og arbejder loyalt og ansvarsfuldt med opgaverne. Igennem 2 år har vi oplevet, at Optimation har leveret gode solide projektorienterede løsninger inden for implementering af vigtige forandringsprocesser og strategisk rettet kompetenceudvikling. Optimation har stået for gennemførelsen af forskellige salgs- og ledelseskurser, kurser i præsentationsteknik og hele seminarforløb forud for implementering af nye vigtige markedsstrategier.

Konsulenterne har en direkte og åben kommunikation, der på en tankeprovokerende, entusiastisk, bestemt og samtidig meget venlig facon, formår at få modtagerne til at se verden i et anderledes perspektiv og finde nye løsningsmuligheder.

Vi er meget tilfredse med produkterne fra Optimation, og er ikke i tvivl om vores fremtidige valg af samarbejdspartner. Optimation leverer et produkt, der er mere end ”varm luft”, et produkt der både giver positiv effekt i organisationen og på bundlinien.